Седмица на баланс и здраве на морето

СЕДМИЦА НА БАЛАНС И ЗДРАВЕ НА МОРЕТО

Съвсем не случайно, шумът на морето и златистия цвят на пясъка се използват като звукова и визуална терапия за възстановяване на баланса в тялото и спокойствието на съзнанието. Запитвали ли сте се защо? Какво е това, което морето ни дава и никое друго място не може? Анастасия ще Ви отговори чрез нейната Седмица на баланс и здраве на морето!
Това лято, Ви каним на разпускащо и незабравимо преживяване в Primorsko del Sol*****.
Добрите условия в хотела, както и плажът и морето в близост до него са предпочитано място за организирането и провеждането на различни спортни и Wellness активности като йога, спортни лагери, програми и практики за почивка и възстановяване.

С огромно желание и любов, подготвихме заедно с Анастасия Манлихер тази програма, за Вас! Открийте своето блажено състояние и възкресете тялото и духа си.

Какво да очаквате от програмата:

Защо да изберем тази програма?

През последните месеци, живота на всеки от нас се промени. Останахме си вкъщи, променихме навиците си, намалихме движението или изцяло забравихме за него, заливахме тялото си с всевъзможна храна, душата си с негативна информация, сърцето и мозъка ни реагираха на това по начин, непознат за нас до сега, спряхме да се виждаме с приятели, да се разхождаме, да споделяме щастие. С две думи, Натоварихме се! И сега е времето да се разтоварим, за да продължим напред по-здрави и заредени с положителна енергия.

Коя е Анастасия Манлихер?

Анастасия Манлихер е с докторска степен по Психология на здравето – модерен клон на психологията, базиращ се на био-психо-социалния модел на разглеждане на човешката личност. Със специализация по психо-онкология и бакалавърска степен по психо-соматика за деца и юноши. Повече от 6 години работи групово и индивидуално с хора.Груповите й сесии са насочени към психо-емоционалното здраве и духовното израстване. Тя разработва и оздравителни програми с упражнения и техники за различни части на тялото – опорно-двигателен и зрителен апарат. Анастасия следва подход,  съчетаващ хилядолетната мъдрост от Изтока със съвременните достижения на психологията и невро-биологията. Сертифициран йога инструктор и курсист по системата Метода Силва, изкарала основната част на обучението и надграждащото Silva Intuition System. 

Какво включва пакета:

Дати и цени по програмата:

30.08 – 6.09.2020 735,00 лв. 551,25 лв.

Отстъпки по програмата:

Посочената цена е с 25% отстъпка, на човек настанен в двойна стая. За единична стая се доплаща 50% от цената на втори човек и е валидни за резервации направени до 31.07.2020. За групови резервации от 5 и повече човека можете да се възползвате от допълнителни 5% отстъпка. Програмата се провежда в групи от максимум 25 човека.

Условия за резервация и анулация:

За гарантиране на постъпили резервации се изисква депозит от 30%. Сумата следва да бъде платена по банков път до 5 дни след изпращане на потвърждение. Остатъка от сумата се заплаща до 7 дни преди датата на настаняване, по банков път.

Местата са ограничени! Побързайте!

Тел: 087 939 8883
E-mail: hchotels@homecarehotels.com